Novice


Arhiv: Redno četrtletno srečanje CEPA

CEPA (Evropska konfederacija nacionalnih in regionalnih združenj izvajalcev DDD ukrepov) bo imela redno četrtletno srečanje.

Arhiv: Svetovni dan osveščanja o škodljivcih 6. junij 2017

6. junij proglašen kot "Svetovi dan osveščanja o škodljivcih"

Arhiv: Izobraževanja in dogodki s področja DDD

Objavljamo aktualna izobraževanja in dogodke za izvajalce DDD

Arhiv: Sekcija izvajalcev DDD prejela priznanje evropske konfederacije CEPA

Sekcija izvajalcev DDD je prejela priznanje za najbolj aktivno nacionalno združenje med članicami CEPE (Confederation of European Pest Management Associations). V imenu sekcije je priznanje prejel g. Zlatko Dakič (DDD Koper d.o.o.), ki je tudi predstavnik sekcije v tej evropski konfederaciji.

Arhiv: Družba DDD d.o.o. Koper prva v Sloveniji pridobila prestižno evropsko akreditacijo

Družba DDD d.o.o. Koper, članica Podjetniško trgovske zbornice in Sekcije izvajalcev DDD pri PTZ, je prva v Sloveniji pridobila novo akreditacijo za spodbujanje strokovnih standardov pri izvajanju ukrepov na področju zatiranja škodljivcev. V preteklem tednu so kot prvi pridobili EN16636 Standard in status CEPA Certified®, ki označujeta najvišjo raven kakovosti storitev.

Arhiv: SKRIVNOSTI DAVČNIH BLAGAJN - 4. podjetniški klepet

Arhiv: Sprejet nov Evropski standard EN 16636

Prijava za udeležbo na  nadaljevalno/obnovitveno izobraževanje izvajalcev DDD, 2. termin, dne 24.11.202 od 8.00 do 14.00 ure.

Preden oddate obrazec ponovno preverite, če ste pravilno navedli ime in priimek ter e-naslov. Na e-naslov, ki ste ga navedli vam bomo poslali povezavo, preko katere se boste udeležili izobraževanja.