Sekcija za dezinfekcijo, dezinsekcijo in deratizacijo Slovenije

Novice


Arhiv: Dodatno usposabljanje za izvajalce dezinfekcije, dezinsekcije in deratizacije

GZS/PTZ - SEKCIJA IZVAJALCEV DEZINFEKCIJE, DEZINSEKCIJE IN DERATIZACIJE
organizira dodatno usposabljanje za izvajalce dezinfekcije, dezinsekcije in deratizacije,
ki bo v torek 1. oktobra 2024, v dvorani C, GZS, Dimičeva 13 v Ljubljani,
s pričetkom ob 10.00 uri.

 PROGRAM:

 1.  Predstavitev senzorskih pasti – g. Zlatko Dakič - DDD d.o.o., Koper 
 2. Pristop k zatiranju stenic – g. Miran Zupan - NLZOH, vodja enote za DDD Kranj
   Odmor: od 11.15 do 11.45
 3. Prisotnost komarjev v RS in njihova morebitna okuženost s povzročitelji nalezljivih bolezni - dr. Katja Adam - UP FAMNIT, raziskovalka in predavateljica Oddelka za biodiverziteto
 4. Predstavitev podatkov o pojavnosti nalezljivih bolezni - doc. dr. Maja Sočan, NIJZ, predstojnica Centra za nalezljive bolezni

*Pridržujemo si možnost spremembe programa.

Usposabljanje bo trajalo od 10.00 do 13.00 ure.

 

KOTIZACIJA IN PRIJAVE:

  • Za udeležence iz podjetij, ki so člani Sekcije za DDD Slovenije pri GZS - Podjetniško trgovski zbornici znaša kotizacija 36,60 € (z vključenim DDV) na osebo.
  • Za udeležence iz podjetij, ki niso člani Sekcije za DDD Slovenije pri GZS pri GZS - Podjetniško trgovski zbornici znaša kotizacija 73,20 € (z vključenim DDV) na osebo.

Zaradi zapolnitve prostih mest, prijava na dogodek ni več mogoča. 

Odpoved udeležbe brez finančnih posledic je možna največ dva delovna dneva pred izvedbo dogodka. V primeru, da prijavljeni udeleženci svoje prisotnosti (pisno / preko e-pošte) ne odpovedo v navedenem roku ali se dogodka ne udeležijo oz. ne pošljejo drugega udeleženca, vam zaračunamo polni znesek kotizacije.

 Kotizacijo je potrebno poravnati najkasneje dva dni pred izvedbo usposabljanja na poslovni račun GZS pri NLB št. SI56 0292 4001 7841 495 sklic SI00 2090-5038.

  

V Sekciji za dezinfekcijo, dezinsekcijo in deratizacijo Slovenije skrbimo za dodatno usposobljenost izvajalcev dejavnosti dezinfekcije dezinsekcije in deratizacije. Poleg rednih izobraževanj, ki so predpisana, izvajamo tudi dodatna usposabljanja, ki prispevajo k boljši usposobljenosti izvajalcev, ki imajo ključno vlogo pri strokovnem zatiranju škodljivcev, zaščiti zdravja in varnosti prebivalcev ter spodbujanju varnega in zdravega okolja za vse.


Dodatne informacije lahko dobite po telefonu: 01 58 98 335 ali e-pošti: ptz@gzs.si

Fotogalerija