Sekcija za dezinfekcijo, dezinsekcijo in deratizacijo Slovenije

Novice


Arhiv: Družba DDD d.o.o. Koper prva v Sloveniji pridobila prestižno evropsko akreditacijo



Družba DDD d.o.o. Koper prva v Sloveniji pridobila prestižno evropsko akreditacijo

 Družba DDD d.o.o. Koper, članica Podjetniško trgovske zbornice in Sekcije izvajalcev DDD pri PTZ, je prva v Sloveniji pridobila novo akreditacijo za spodbujanje strokovnih standardov pri izvajanju ukrepov na področju zatiranja škodljivcev. V preteklem tednu so kot prvi pridobili EN16636 Standard in status CEPA Certified®, ki označujeta najvišjo raven kakovosti storitev.

 V družbi DDD d.o.o. Koper so že vse od leta 1991 dejavni na področju živilske industrije ter v vseh ostalih gospodarskih panogah, kjer s svojimi kakovostnimi dejavnostmi zatiranja škodljivcev, dolgoletnim znanjem ter izkušnjami ščitijo svoje naročnike, javno zdravje in okolje. Pridobljena akreditacija podjetju veliko pomeni, saj so s tem dobili potrditev, da svoje delo opravljajo visoko kakovostno. Tako so sedaj tudi uradno dokazali, da spadajo med najboljše družbe na področju zatiranja škodljivcev v Evropi. Za njihove naročnike pa to pomeni, da bodo še naprej deležni njihoiv vrhunskih in kakovostnih storitev

 Le nekaj mesecev je minilo, odkar je Konfederacija Evropskih združenj izvajalcev zatiranja škodljivcev (CEPA) objavila in zagnala program certificiranja, imenovan EN 1663 CEPA Certified®. Ta zagotavlja, da je imetnik certifikata popolnoma usposobljen za izvedbo DDD dejavnosti, kar pomeni, da je strokovnjak na področju celostne strategije zatiranja škodljivcev, uporabe kemikalij ter na področjih, ki obsegajo varnost in zdravje. V procesu certifikacije je podjetje DDD Koper d.o.o. obiskala ekipa profesionalnih presojevalcev družbe Bureau Veritas d.o.o., ki so preverili njihov sistem delovanja glede na zelo stroga merila, ki jih predpisuje ta standard. Pridobitev tega certifikata je za podjetje še posebej pomembno, ker je veliko njihovih partnerjev certificiranih skladno z BRC in IFS standardi in le-ti se zavedajo pomembnosti vrednosti certifikacije.

 CEPA vam ponuja priložnost, da razmislite o zahtevi, naj vsak izvajalec ukrepov zatiranja škodljivcev, s katerim sodelujete ali z njim sodeluje vaša dobavna veriga, nosi status CEPA Certified®. Listo certificiranih izvajalcev najdete v CEPA podatkovni bazi certificiranih izvajalcev!

(http://www.cepa-europe.org/certifier-area/cepa-certified/cepa-certified-operator-directory/)

  

Za več informacij o pridobljeni akreditaciji obiščite spletno stran: www.cepa-europe.org. ali DDD d.o.o. Koper

Fotogalerija